کد خبر : 6680
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۵

۱۳۰۰ میلیارد تومان برای توسعه کشت گیاهان دارویی کشور اختصاص یافت.

۱۳۰۰ میلیارد تومان برای توسعه کشت گیاهان دارویی کشور اختصاص یافت.

الگوی کشت متناسب با آمایش سرزمین و ظرفیت های کشور به عنوان یکی از مهمترین و محوری ترین موضوعاتی است که امروز روی میز وزارت جهاد کشاورزی قرار دارد.

شیراز-ایرنا- معاون امور باغبانی وزیرجهاد کشاورزی گفت: برای نخستین بار در یک سند راهبردی همکاری بین وزارت جهاد کشاورزی، صندوق کارآفرینی امید و سازمان برنامه بودجه، یک هزار و سیصد میلیارد تومان اعتبار برای توسعه کشت گیاهان دارویی در اختیار وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفت.
بنا بر مطلب ارسالی روابط‌عمومی جهاد کشاورزی استان فارس، محمد مهدی برومندی در سفر به شهرستان های کازرون و کوه چنار از توابع استان فارس با بیان اینکه هیچ محدودیتی برای اعطاء تسهیلات به منظور کاشت گیاهان دارویی نداریم، ابراز کرد: از این راهکار قانونی می توان برای ایجاد اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی استفاده کرد.
وی با بیان اینکه رعایت الگوی کشت متناسب با آمایش سرزمین و ظرفیت های کشور به عنوان یکی از مهمترین و محوری ترین موضوعاتی است که امروز روی میز وزارت جهاد کشاورزی قرار دارد، اظهار کرد: کشاورزی ایران معیشتی و مردم محور است و اجرای الگوی کشت نیاز به هماهنگی با سایر بخش‌های دولت دارد.
کازرون در تولید محصولات استراتژیک کشاورزی نقش مهمی ایفا می کند
معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی گفت: در کره زمین، عرض جغرافیایی ۲۶ تا ۲۹ درجه، کمربند تولید محصولات استراتژیک است که شهرستان کازرون در این کمربند جغرافیایی قرار دارد و تاکنون نیز توانسته در تولید محصولات استراتژیک به ویژه در حوزه محصولات باغبانی نقش مهم و ارزنده ای را ایفا کند و در امنیت غذایی کشور سهم بسیار مهمی را داشته باشد.
وی ابراز کرد: در شهرستان کازرون قریب به ۶۰۰ هزار تن محصولات کشاورزی اعم از زراعی، باغی و دامی تولید می شود بنابراین وظیفه داریم با برنامه ریزی و تسریع در سیاست گذاری ها به پایداری تولید در این شهرستان کمک کنیم.
به گفته وی؛ استان فارس یکی از مهمترین استان ها در تامین امنیت غذایی کشور، به ویژه در حوزه باغبانی است در این استان ۳.۲ میلیون تن محصولات باغبانی تولید می شود و با توجه به تنوع تولید ویترین باغبانی کشور است.
او با بیان اینکه در شهرستان های کازرون و کوه چنار شرایط توسعه گلخانه وجود دارد، اظهار کرد: تسهیلات بسیار خوبی در این زمینه در اختیار وزارت جهاد کشاورزی قرار دارد و این وزارتخانه برای رفع همه موانع از جمله صدور مجوزها و اعطای تسهیلات صفر تا صد در خدمت متقاضیان است.
به گفته برومندی، صرفه جویی در مصرف آب، افزایش تولید در واحد سطح و تولید محصول یکنواخت خارج از فصل، از جمله مزایای کشت گلخانه ای است.
وی با اشاره به اینکه با توجه به شرایط اقلیمی کشور، ضرورت توسعه گلخانه ها به عنوان یک دستور کار روی میز وزارت جهاد کشاورزی قرار دارد، تصریح کرد: تا سال ۱۴۰۴، سطح گلخانه‌ای کشور باید به ۴۸ هزار هکتار برسد که در حال حاضر ۲۵ هزار است.
برومندی بیان کرد: در کوهستان کوه چنار ۳۵۰۰ تن انجیر ارگانیک تولید می‌شود که می تواند بازارهای جهانی را تصرف کند البته دغدغه ما حتما توسعه تجارت بخش کشاورزی است و برای این مهم تلاش خواهیم کرد.
بخش کشاورزی کشور ۶ میلیارد دلار درآمد ارزی داشت
معاون امور باغبانی وزیرجهاد کشاورزی با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر جمهوری اسلامی ایران تحت شدیدترین تحریم ها قرار دارد و در جنگ اقتصادی صحنه جنگ سفره‌های مردم و غذا است، افزود: مجموعه جهاد کشاورزی و بهره برداران بخش کشاورزی در صف اول این جنگ قرار دارند و باوجود همه فشارها و محدودیت‌ها، تنها بخشی که رشد اقتصادی مثبت داشته بخش کشاورزی است.
وی با بیان اینکه کشاورزان و مدیران این بخش موفق شدند تحریم ها را شکست دهند، ابراز کرد: علاوه بر ایجاد امنیت غذایی کشور به تولید مازاد بر مصرف و صادرات در این بخش دست پیدا کردیم و فقط در سال ۱۳۹۹ بخش کشاورزی کشور ۶ میلیارد دلار درآمد ارزی داشته که بیش از ۵۰ درصد آن مربوط به صادرات محصولات باغبانی بوده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.