شماره جدید نشریه «زراعت و فناوری زعفران» منتشر شد
شماره جدید نشریه علمی پژوهشی زراعت و فناوری زعفران با انتشار ۵ مقاله در زمینه زعفران توسط دانشگاه تربت حیدریه منتشر شد.
۱- بررسی تنوع ژنتیکی برخی نمونههای زعفران ایران با استفاده از نشانگرهای ملکولی RAPD و ISSR
صفحه ۲۵۷-۲۶۵ مجید شکرپور؛ زینب عابدی؛ سیامک کلانتری؛ سید علیرضا سلامی
۲ ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی نمونه های زعفران ایران با استفاده از مارکر RAPD
صفحه ۲۶۷-۲۷۷ فرشته بابایی؛ زهرا طهماسبی؛ حسن فیضی؛ آرش فاضلی
۳ مدلسازی تغییرات شیمیایی و میکروبی گل زعفران طی نگهداری با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیک
صفحه ۲۷۹-۲۸۹ الهام آذرپژوه؛ احمد احتیاطی؛ پروین شرایعی
۴ شناسایی ایزومرهای آپوکاروتنوئید کروسین و کروستین موجود در عصاره خام زعفران (Crocus Sativus) از طریق کروماتوگرافی مایع مجهز به طیف سنجی جرمی
صفحه ۲۹۱-۳۰۰ نورالدین حسین پورآزاد؛ قربانعلی نعمت زاده؛ جووانی جولیانو؛ غلامعلی رنجبر؛ احد یامچی
۵ اثر عصاره گلبرگ زعفران بر کیفیت انبارمانی قطعات تازه برش خورده هندوانه
صفحه ۳۰۱-۳۱۲ حامد کاوه
۶ مقایسه رفتار اطلاعیابی زعفرانکاران نمونه با عادی استان خراسان جنوبی
صفحه ۳۱۳-۳۳۴ سمیه زاده رحیم؛ ایرج رداد؛ حسن بهزادی
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰